Zwembadreiniging

Speciaal Uitgelicht

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Zwembadreiniging

Alles om je vijver schoon te houden zoals zwembadrobots, zwembadstofzuigers, bladzuigers, skimmernetten en zwembadborstels vind je hier op Nikoi online vijvercentrum.
De bladzuiger, skimmernetten, borstels en bodemreinigers worden zonder steel geleverd. Deze steel is meerdere lengtes verkrijgbaar en kan op de gewenste lengte worden aangeschaft. ( Vanwege de lengte van de steel worden hiervoor extra verzendkosten in rekening gebracht als lengtevracht.)

Zwembad schoonhouden

Het schoonhouden van het zwembad kan op verschillende manieren. Welke manier voor jou het beste is dat is vaak afhankelijk van de grootte van het zwembad. 

Opblaas zwembad schoonmaken

Een klein opzet zwembad of opblaasbaar zwembad kun je eenvoudig schoonhouden met een vijverstofzuiger zoals de pondovac. Deze waterzuiger is trouwens voor vele andere toepassingen te gebruiken dus niet enkel voor het zwembad.

Bodem zwembad schoonmaken

De bodem van het zwembad reinigen kan op verschillende manieren. Voor kleine tot middelgrote zwembaden gebruik je een borstel maar makkelijker is het met een waterzuiger of zwembadstofzuiger, die het vervuilde water ook direct opzuigt en afvoert naar de border of riolering.

Bodemzuigers

Grotere zwembaden hebben vaak een aparte aansluiting voor bodemzuigers. Deze sluit je met een zwembadslang aan op het aansluitpunt en zuigt het vuil van de bodem.
Heb je echteen groot zwembad maak dan gebruik van een reinigings robot zoals de Dolphin. Deze reinigt de bodem van het zwembad en zelfs de wanden geheel zelfstandig.

 

zwembad schoonmaken algen

Algen op de bodem of aan de wand zijn het best te verwijderen met een zwembadborstel. Wij hebben diverse borstels voor zwembad in het assortiment. De borstels worden geleverd zonder steel. De stelen hiervoor zijn telescopisch en kan apart naar de gewenste maximum lengte aangeschaft worden.

 

Dit zeggen klanten over ons

9,3/10
FeedbackCompany reviews

Uitstekend 2155 reviews

Wacht a.u.b...