Zwembadreiniging

Speciaal Uitgelicht

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 29

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Dolphin robot bodemzuiger voor bio-zwembaden/zwemvijvers
  € 2.569,95
  Dolphin robot bodemzuiger voor bio-zwembaden/zwemvijvers De Dolphin Bio Suction is de eerste geautomatiseerde bodemzuiger voor het onderhouden van zowel bio- als natuurlijke zwembaden. Het combineert het beste van de bewezen Dolphintechnologie en vormgeving met extra functies die een antwoord bieden op de speciale uitdagingen van bio- ennatuurlijke zwembaden. Meer info...
 2. Dolphin robot bodemzuiger slangenset

  Dolphin robot bodemzuiger slangenset

  Schrijf de eerste review over dit product

  € 107,95
  Dolphin robot Slangenset Slangenset voor Dolphin bio suction.
 3. Bodemzuiger voor zwembad en vijver zonder borstels
  € 17,30
  Flexibele bodemzuiger, 35 cm breed, verzwaard met gewichtjes, rolt op 8 wieltjes. Aansluiting voor telescoopsteel en 38mm zuigslang. Meer info...
 4. Bodemzuiger voor zwembad en vijver met borstels
  € 36,40
  Flexibele bodemzuiger, 35 cm breed, verzwaard met gewichtjes, rolt op 8 wieltjes. Aansluiting voor telescoopsteel en 38mm zuigslang. Levering met borstels
 5. Bodemzuiger voor zwembad en vijver, alleen bodemborstels
  € 14,05
  Bodemzuiger met borstels, 30 x 14 cm, verzwaard. Aansluiting voor steel en zuigslang van 32/38mm. Meer info...
 6. Bodemzuiger voor zwembad en vijver, Bodem + zijborstels
  € 24,65
  Bodemzuiger met borstels, 35 cm, verzwaard. Onderhoud eenvoudig de bodem van uw zwembad. Meer info...
 7. Aluminium bodemzuiger Heavy Duty 45cm breed
  € 74,90
  Heavy Duty kwaliteit bodemzuiger met scharnierende/vouwbare randen voorzien van 12 wieltjes voor eenvoudige beweging over wanden en bodem. 45cm breed. Meer info...
 8. Draadalgenborstel
  € 21,55
  Uiterst handige manier om eenvoudig draadalgen van de vijverwanden te verwijderen! Draai de draadalg om de borstel, trek de borstel terug in de steel en de draadalg valt van de borstel. Aluminium buis met plastic handvat. Meer info...
 9. Zwembadborstel 45cm kunststof
  € 7,85
  Zwembad borstel 45cm kunststof.
 10. Zwembadborstel 45cm met aluminium versterking
  € 15,25
  Zwembad borstel 45cm met aluminium versterking.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 29

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Zwembadreiniging

Alles om je vijver schoon te houden zoals zwembadrobots, zwembadstofzuigers, bladzuigers, skimmernetten en zwembadborstels vind je hier op Nikoi online vijvercentrum.
De bladzuiger, skimmernetten, borstels en bodemreinigers worden zonder steel geleverd. Deze steel is meerdere lengtes verkrijgbaar en kan op de gewenste lengte worden aangeschaft. ( Vanwege de lengte van de steel worden hiervoor extra verzendkosten in rekening gebracht als lengtevracht.)

Zwembad schoonhouden

Het schoonhouden van het zwembad kan op verschillende manieren. Welke manier voor jou het beste is dat is vaak afhankelijk van de grootte van het zwembad. 

Opblaas zwembad schoonmaken

Een klein opzet zwembad of opblaasbaar zwembad kun je eenvoudig schoonhouden met een vijverstofzuiger zoals de pondovac. Deze waterzuiger is trouwens voor vele andere toepassingen te gebruiken dus niet enkel voor het zwembad.

Bodem zwembad schoonmaken

De bodem van het zwembad reinigen kan op verschillende manieren. Voor kleine tot middelgrote zwembaden gebruik je een borstel maar makkelijker is het met een waterzuiger of zwembadstofzuiger, die het vervuilde water ook direct opzuigt en afvoert naar de border of riolering.

Bodemzuigers

Grotere zwembaden hebben vaak een aparte aansluiting voor bodemzuigers. Deze sluit je met een zwembadslang aan op het aansluitpunt en zuigt het vuil van de bodem.
Heb je echteen groot zwembad maak dan gebruik van een reinigings robot zoals de Dolphin. Deze reinigt de bodem van het zwembad en zelfs de wanden geheel zelfstandig.

 

zwembad schoonmaken algen

Algen op de bodem of aan de wand zijn het best te verwijderen met een zwembadborstel. Wij hebben diverse borstels voor zwembad in het assortiment. De borstels worden geleverd zonder steel. De stelen hiervoor zijn telescopisch en kan apart naar de gewenste maximum lengte aangeschaft worden.

 

Dit zeggen klanten over ons

9,3/10
FeedbackCompany reviews

Uitstekend 2155 reviews

Wacht a.u.b...