Snelle verzending
Op voorraad? Morgen in huis!
30 dagen geld-terug-garantie
Eenvoudig Bestellen
Bel of Whatsapp: +31 857 737 729

Zeefpaneel 1140x398x5mm Standaard 70 micron

Productinformatie "Zeefpaneel 1140x398x5mm Standaard 70 micron"

Verfijn Uw Vijver: Aem Zeefpaneel 1140x398x5mm

Ontdek de ultieme oplossing voor een kristalheldere vijver met het Aem Zeefpaneel van 1140x398x5mm en 70 micron fijnheid. Dit paneel is speciaal ontworpen om zelfs de kleinste vuildeeltjes tot 0,7 mm op efficiënte wijze te filteren. Een essentiële toevoeging voor uw AEM Trommelfilter.

Productdetails

 • Formaat:1140x398x5mm
 • Microniveau:70 micron
 • Compatibiliteit:Geschikt voor AM20, AM25, S22, OA30, C50, OA65, EM65, EM30 Trommelfilter

Belangrijkste voordelen van het Aem Zeefpaneel

 • Verhoogt de helderheid van het vijverwater door fijne filtratie
 • Naadloze integratie met diverse AEM Trommelfilters
 • Onderhoudsvriendelijk ontwerp voor een gebruiksvriendelijke ervaring

Vragen beantwoord door onze Vijverspecialist

 • Vraag:Hoe vaak moet ik het Aem Zeefpaneel schoonmaken?
 • Antwoord:Dit hangt af van de algemene conditie van uw vijver, maar wij adviseren om het paneel regelmatig te controleren en te reinigen voor een optimale werking.
 • Vraag:Is dit zeefpaneel eenvoudig te installeren?
 • Antwoord:Ja, het paneel is ontworpen voor eenvoudige installatie en een perfecte pasvorm voor de genoemde modellen van AEM Trommelfilters.

Samenvatting

Het Aem Zeefpaneel is een waardevolle toevoeging voor iedere vijverliefhebber. Het paneel is niet alleen effectief in het filteren van fijne deeltjes, maar is ook gebruiksvriendelijk en past perfect binnen de AEM Trommelfilterreeks.

De Plus- en minpunten volgens onze Vijverspecialist

 • +Zeer fijne filtratie tot 70 micron
 • +Universele compatibiliteit met meerdere AEM filters
 • +Duurzaam en onderhoudsvriendelijk ontwerp
 • -Regelmatige schoonmaak vereist voor optimale prestaties

Overtuigende Afsluiting

Mis deze kans niet om de zuiverheid van uw vijver naar een nieuw niveau te tillen. Bestel nu het Aem Zeefpaneel en geniet van de helderheid die uw vijver verdient!

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


De eigenschappen van een trommelfilter

Trommelfilters zijn niet meer weg te denken in de huidige vijverwereld. Dit relatief nieuwe vijverfilter heeft binnen korte termijn een vaste plaats weten te bemachtigen bij vele koiliefhebbers. Natuurlijk kunt u bij A2KOI terecht voor trommelfilters die voldoen aan de allerhoogste eisen in gebruik, materiaal en veiligheid. Typerend voor het trommelfilter is de fijne filtratie, het eenvoudige onderhoud en de mindere weerstand. Deze kenmerken zijn een aantal in het oog springende voordelen voor de hobbyist.

Vrijwel ons gehele trommelfilter assortiment bestaat uit filters van AEM Products. Deze filters staan bekend om hun unieke prijs-kwaliteitverhouding. Tegen een schappelijke toegankelijke prijs wordt u voorzien van een filter van zeer hoge kwaliteit die natuurlijk garant staat voor vele gemakken.

Een trommelfilter bestaat uit een RVS-trommel met zeefelementen dat volledig automatisch werkt. Het systeem is zelfs zo geavanceerd dat het zichzelf reinigt. Daarnaast heeft dit type filter het voordeel dat de meeste trommels geheel open zijn. Grote stukken vuil (zoals takjes, bladeren en proppen draadalg) kunnen gemakkelijk handmatig weggehaald worden. In het algemeen dient de trommelfilter als voorfilter. Echter bestaat ons assortiment trommelfiters ook uit Combi/Totaalfilters. Deze filters bevatten naast het trommelfilter ook een biologisch filter. Dit zorgt voor de complete filtratie van uw vijver met als resultaat kraakhelder water.

Hoe werkt een trommelfilter?

De trommel, voorzien van zeefelementen van 60 tot 100 micron, is in de meeste gevallen geplaatst in een bak gemaakt van RVS, kunststof of polyester. Vijverwater komt via de inlaat de trommel in, dat vervolgens door de zeefelementen naar de bak waarin het filter is geplaatst. Bij een trommel is normaal gesproken ongeveer 2/3 deel van de totale hoogte gevuld met water. Het gefilterde water laat het vuil achter in de trommel.

Wanneer de zeefelementen vervuild raken zal het waterniveau in de tank dalen. Bij deze ontwikkeling zal de techniek zijn werk doen. Aanwezige elektronica geven een sein aan druknozzles (aangestuurd door drukpomp) die de zeefelementen schoonspoelen. Het vuil zal via de vuilafvoer verwijdert worden uit het trommelfilter.

Advies is doorslaggevend!

Het maken van een keuze op gebied van trommelfilters kan vrij lastig zijn. Bij twijfel, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons deskundige personeel. Door het maken van een afspraak om langs te komen in de showroom kan er stapsgewijs gekeken worden naar het type filter dat het best bij u en uw vijver past. Natuurlijk allemaal onder het genot van een bakje koffie, aanwezige trommelfilters en een uitgebreid koiaanbod.

Ja, in onze showroom staan vele modellen trommelfilters tentoongesteld. Wij nodigen u van harte uit om ze persoonlijk te komen bekijken en de beste keuze voor uw vijver te vinden.

A2 KOI BV
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel

Routebeschrijving

Absoluut! Onze deskundige medewerkers staan klaar om u van technisch advies te voorzien en al uw vragen te beantwoorden. We helpen u graag met het vinden van de perfecte trommelfilter voor uw behoeften.

A2 KOI BV
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel

Routebeschrijving

Ja, bezoekers van onze showroom hebben soms toegang tot exclusieve aanbiedingen en speciale modellen die niet online beschikbaar zijn.

A2 KOI BV
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel

Routebeschrijving

Regelmatig organiseren wij demonstraties en workshops in onze showroom. Deze sessies bieden praktische tips en tonen hoe onze trommelfilters optimaal gebruikt kunnen worden.

A2 KOI BV
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel

Routebeschrijving

Ja, door een bezoek aan onze showroom kunt u de filters in het echt zien, het materiaal voelen en direct advies krijgen van onze experts. Dit helpt u bij het maken van een geïnformeerde beslissing.

A2 KOI BV
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel

Routebeschrijving

Ja, door een bezoek aan onze showroom kunt u de filters in het echt zien, het materiaal voelen en direct advies krijgen van onze experts. Dit helpt u bij het maken van een geïnformeerde beslissing.

A2 KOI BV
Bulkseweg 22
5331PK Kerkdriel

Routebeschrijving