Verlichting

Speciaal Uitgelicht

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 154

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 154

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

VIJVERVERLICHTING EN TUINVERLICHTING: DE PERFECTE SFEER.

Sfeervolle verlichting maakt van uw tuin, terras of balkon een heerlijke buitenkamer om in de avond of nacht heerlijk van te genieten.

 

Sfeerverlichting

Breng sfeer in de tuin tijdens de zwoele donkere zomeravonden. Kies voor de energiezuinige led tuinverlichting. Wij hebben diverse spots van klein naar groot om in jouw tuin jouw ideale sfeer te creëren.

 

objectverlichting

Maar verlichting heeft ook andere doeleinden, zoals het verlichten van paden, vijvers, het aanlichten van beelden en objecten zoals bomen of beelden of simpelweg het gevoel van veiligheid te versterken. Wij hebben een uitgebreid assortiment led objectverlichting. Wij hebben ook led spots en led schijnwerper met kleurenschijven in het assortiment. Hiermee geef je een boom of ander object een unieke kleur.

 

onderwaterverlichting

Zet uw vijver in de spotlights met de onderwaterverlichting vijververlichting van Nikoi.
Het is voor uw koi het fijnst wanneer de vijverlampen boven of net onder de waterspiegel hangen en naar beneden schijnen. Laat de vijverlampen niet heel de nacht branden en pas op met huisdieren. Koi worden 'verblind' door het licht terwijl huisdieren de vissen juist perfect zien. Bovendien hebben ook koi een biologische klok waardoor u hun dag-en-nachtritme niet wilt verstoren. De dag verlengen bevordert wel de groei van uw koi. Onze onderwaterverlichting werkt met een veilige laagspanning via een transformator. Ook is inbouwverlichting in vijver of in het zwembad mogelijk. Aquatec en Spectravision hebben hier pasklare oplossingen voor.

 

Led tuinverlichting en vijververlichting

Lage stroomkosten en toch goed licht. Bekijk ons gehele assortiment led spots voor in de tuin of in de vijver online.

 

Led schijnwerper

Sterke verlichting voor het aanlichten van een object, boom of gebouw.

 

Oase verlichting

Met Oase spots creeër je je eigen sfeer. Wilt u meer bedieningsgemak dat kan met de Oase fm master 3 tuincontactdozen. Met deze contactdoos op spies kun je tot 4 spots draadloos met de afstandsbediening in of uit schakelen waarvan één stopcontact zelfs draadloos dimbaar is.
Wil je nog meer gemak kies dan voor de Oase wlan. Hiermee bedien je 4 stopcontacten via een app op je mobiele telefoon of tablet. Via de app kun je 1 stopcontact draadloos dimmen en met een automatische timer in- en uitschakelen.

 

Bekijk het moderne aanbod vijverlichting van NIKOI.NL Uw specialist!

Dit zeggen klanten over ons

9,3/10
FeedbackCompany reviews

Uitstekend 2130 reviews

Wacht a.u.b...