Filtersystemen

Speciaal Uitgelicht

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 776

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 776

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

VIJVERFILTER FILTERSYSTEEM

HET VIJVERFILTER IS HET HART VAN DE VIJVER. EEN GOED VIJVERFILTER ZORGT VOOR HELDER WATER ZONDER AFVALSTOFFEN.

Afvalstoffen worden geproduceerd door de vissen en het afval in de vijver zoals bladeren en slib. Een goed vijverfilter bestaat uit een voorfilter die het zichtbare vuil uit het water filtert gevolgd door een biologische filtering waar ammonia en nitriet omgezet worden naar het minder schadelijke nitraat. Een natuurvijver met planten en slechts enkele goudvissen gebruikt een heel ander vijverfilter als een vijver met veel of grote Koi. Welk vijverfilter geschikt is voor uw vijver is ondere andere afhankelijk van het soort vijver, de inhoud en de visbezetting.

Een vijverfilter, die zowel onder als boven water gebruikt kan worden, vindt u hier. Vijverfilters breken overbodig voer af en verzamelen vuil onderin. EconoBead en Ultrabead  Koi vijver filtersystemen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Er bestaat zelfs een complete filterinstallatie die al voorgemonteerd is en in slechts 15 minuten te installeren is. Uniek op de Europese vijvermarkt!

Maak uw keuze uit ons uitgebreide assortiment koifilters, beadfilters, voorfilters, 2, 3, of 4 kamerfilters, drukfilters enz.

 

MATTEN EN FILTERMATERIAAL VOOR VIJVERFILTERSYSTEMEN

Bij Vijvercentrum Nederland vindt u ook filtermedia voor uw vijverfilter die voor de aanhechting van bacteriën zorgen. Deze zijn eenvoudig te reinigen. Met een vijverfilter houdt u uw vijver schoon!

Dit zeggen klanten over ons

9,4/10
FeedbackCompany reviews

Uitstekend 872 reviews

Wacht a.u.b...