Bacteriën

Speciaal Uitgelicht

overzicht bacterien

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 202

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 202

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

VIJVERBACTERIËN

Zorg voor gezond en helder water in bestaande en nieuwe vijvers. Nikoi Vijvercentrum heeft verschillende producten met vijverbacteriën die de hardheid van het water verhogen en voor een biologisch evenwicht zorgen. Er zijn verschillende bacterien voor de vijver in de handel met elk hun eigen bijzondere eigenschappen.

OPSTART- EN ONDERHOUDSBACTERIËN

Zo zijn er opstart bacterien voor het opstarten van het filter. Deze bacterien zetten direct het aanwezige ammonia om naar nitriet en deze naar het minder schadelijke nitraat. Ook zijn er vijverbacterien die er voor zorgen dat organische vervuiling afgebroken word. Bodemslib kan op deze manier eenvoudig verwijderd worden.

BACTERIËN VIJVER

merken

BACTOPLUS

Bactoplus filterstart is als beste getest door de verschillende koi-magazines en heeft de beste werking.  heeft verschillende bacterien voor de vijver om de vijver op te starten en die algen en slib op een natuurlijke manier verwijderen zoals bactoplus BSO. Ze stimuleren de ontwikkeling van micro-organismen, verlagen de zuurtegraad en verhogen het zuurstofgehalte in het water. Ook vindt u hier producten die de weerstand van uw koi verhogen en stress verminderen.

 

AQUA SILVER MELKZUURBACTERIËN

zijn bacteriën die uw vijver beschermen tegen bacteriële infecties en parasitaire schimmelziekten. Ook stimuleren deze de afweermechanismen van de koi.

 

MICROBE-LIFT

Microbe lift producten bevatten bacteriën die de tekorten in uw vijver aanvullen en de meest voorkomende vijverproblemen bestrijden, zoals troebelheid. Het vermindert ammonia, nitriet en nitraat en gaat nare luchtjes tegen. 
MIcrobe lift maakt gebruik van fotosynthetische bacterien, dit zijn bacterien die snel vermenigvuldigen en hum werk doen zodra ze in aanraking komen met (zon)licht.

Bekijk ook onze andere merken vijverproducten. 

Dit zeggen klanten over ons

9,3/10
FeedbackCompany reviews

Uitstekend 2130 reviews

Wacht a.u.b...