Beregening

Speciaal Uitgelicht

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 332

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 332

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

PRODUCTEN VOOR AUTOMATISCHE BEREGENINGSINSTALLATIES

Als je je tuin niet handmatig wilt beregenen heb je hier de juiste middelen om het automatisch te laten verlopen. Dat is lekker makkelijk, en hierdoor hoef je niet thuis te blijven en heb je extra tijd voor andere dingen.

BEREGENING TUIN

De tuin of  het gazon beregenen. Wij hebben hiervoor speciale sproeislang of een gazon en tuinsproeier. Met deze sproeiers kun je een groot gedeelte van de tuin in één keer besproeien. Deze gazonsproeiers sluit je eenvoudig aan op een buitenkraan en tuinslang. Hier vindt u onze mogelijkheden voor tuinberegening. 

REGENPOMP BEREGENINGSPOMP

Wij hebben niet alleen pompen voor beregening binnen ons assortiment maar ook de toebehoren en handpompen

 • grondwaterpomp
 • bronpomp
 • handpomp np75
 • keerkleppen
 • pompput
 • membraantanks

ELEKTRISCHE KRANEN

Electrische kranen en membraanafsluiters voor het automatisch beregenen van de tuin. De spoelen werken op een veilige 12 volt spanning en zijn aan te sturen door de professionele beregeningscomputers. optioneel zijn afsluiters met een 220volt spoel te verkrijgen. Heb je geen enkele mogelijkheid om spanning te verkrijgen is er zelfs een 9volt spoel die met een puls al omschakelt. Hierdoor heb je aan een batterij al voldoende om een kraan te sturen.

HYDRANTPUT OF POMPPUT

Hydrantputten zitten in de grond en gebruik je voor het wegwerken van de aansluitingen en kranen voor de beregening Deze zijn te leveren in verschillende vormen en kleuren zodat je zo onzichtbaar in het landschap kunt verwerken. Hydrantputten hebben een deksel dat makkelijk te openen is zodat je eenvoudig werkzaamheden kan verrichten of een slang aan kunt sluiten. Een pompput eordt vaak in de grond geplaatst asl voorfilter voor een pomp.

MICRO BEREGENING

Microberegening door middel van microsprayers en scrubblers voor gebruik op een pe slang. Plaats een PE slang in de border en plaats op de gewenste plaatsen druppelaars, scrubbler of sprayers. Zo hoef je niet handmatig alles te bewateren. Gewoon de kraan open zetten en de tuin wordt automatisch voorzien van water. U kunt ook gebruik maken van een watertimer. Dan wordt het pas echt gemakkelijk.

DRUPPELBEREGENING

Druppelberegening zorgt voor een constante waterafgifte in de plantenbak of border. Doordat er continue druppelsgewijs water wordt afgegeven aan de bodem raken de planten en bloemen niet uitgedroogd. Druppelberegening is mogelijk met een druppelslang of een zweetslang.
Dus ook voor druppelbevloeiing van uw border of eetbare wand kunt u bij ons terecht. 

 

Dit zeggen klanten over ons

9,3/10
FeedbackCompany reviews

Uitstekend 2130 reviews

Wacht a.u.b...