Skimmer

Speciaal Uitgelicht

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skimmers

Een skimmer is een toestel dat gebruikt wordt om drijvende vuildeeltjes die op het wateroppervlak van de vijver liggen af te voeren. Dit zijn bijvoorbeeld bladeren, vuil en stof. In een skimmer zit een mandje waar het afval opgevangen word.

Door de skimmer zal het afval niet naar de bodem zakken waardoor de filter minder word belast. Het vijveroppervlak wordt constant schoon gezogen, Hierdoor zal het wateroppervlak er mooi uitzien, ook zal de skimmer extra zuurstof in het water brengen door de constante afvoer van oppervlaktewater.

 

De muur - wandskimmers

Deze skimmers kunnen voor een folie en polyestervijver gebruikt worden, de skimmers worden bevestigd in de zijkant van de vijver.

 

De oppervlakteskimmers

Oppervlakteskimmers kunnen in makkelijk in een al bestaande vijver worden geplaatst, hierin zijn 2 verschillende soorten.
Je hebt de drijvende skimmer, hierbij hoeft de diepte van de vijver niet worden bepaald. Ook is er een skimmer die op de bodem staat hierbij moet bepaald worden hoe diep de vijver is voor optimaal gebruik van de skimmer.

Dit zeggen klanten over ons

9,3/10
FeedbackCompany reviews

Uitstekend 2195 reviews

Wacht a.u.b...