Lijm en kitten

Speciaal Uitgelicht

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Lijm ,Kit en Reinigers

TANGIT ALL PRESSURE

Tangit All Pressure Hard-PVC lijm is geschikt voor het in de lengterichting verlijmen van buissystemen, moffen en fittingen van PVC-U, waar sprake is van hoge druk (max. 16 ato) en/of chemische belasting. Tangit All Pressure lijm voldoet o.a. aan de normen: DIN 16970, KOMO, en KIWA/ATA. De lijm is gelvormig en kan spelingen tot maximaal 0,8mm overbruggen. Deze lijm is 18 maanden houdbaar! Tangit lijm is tolueenvrij, beter voor mens en milieu!

 

TANGIT REINIGER

Voor het reinigen van hard PVC-buizen alvorens met tangit te verlijmen. Tangit reiniger is op basis van aceton en butanon.
Tangit reiniger is vrij van methyleenchloride, beter voor mens en milieu!

 

GRIFFON UNI-100 MET KIWA KEUR

Thixotrope hard pvc-lijm, geschikt voor het verlijmen van hard pvc- buizen en -fittingen in zowel druk- als afvoersystemen met ruimere passingen. Griffon Uni 100 heeft een spleetvullende werking en is ook geschikt voor dakgoten. Perspassing max. 0,2 mm. Spleetpassing max. 0,8 mm.

 

GRIFFON T-88 MET KIWA KEUR

Dunvloeibare hard pvc-lijm, geschikt voor het verlijmen van hard pvc-buizen en -fittingen in zowel druk- als afvoersystemen met nauwsluitende passingen. Perspassing max. 0,2mm, spleetpassing max. 0,3mm.

 

GRIFFON M-385 (70 T)

Speciaallijm voor het onderling verlijmen van zacht pvc foliën, o.a. vijverfolie en pvc grondzeil.
De lijm is ook geschikt voor de verlijming van flexibele pvc slang in hard pvc fittingen. Het
verdient de voorkeur om dit op voorhand te testen i.v.m. de vele aangeboden kwaliteiten slang.

 

GRIFFON WDF-05 SNELDROGENDE LIJM

Zeer snelle blauwe tixotrope Hard PVC en ABS lijm. Voor het verlijmen van (flexibele) slangen, buizen, moffen en fittingen met nauwe en ruimere passing (spleetvullend) in druk- en afvoersystemen. Uitermate geschikt voor o.a. zwembaden, whirlpools en toepassingen onder vochtige omstandigheden. Niet toepasbaar onder water. Geschikt voor diameters t/m 160 mm. Max. 16 bar (PN 16). ABS max. 5 bar (PN 5). Tolerantie max. 0,8 mm spleetpassing (flexibele slangen max. 0,3 mm)
/ max. 0,2 mm perspassing.

 

GRIFFON CLEANER

Reinigingsmiddel voor hard pvc-buizen en -fittingen. Griffon reiniger wordt gebruikt om de te verlijmen oppervlakken schoon en vetvrij te maken en is noodzakelijk voor een optimale hechting.

 

FITTERSKIT

Gemakkelijk smeerbare afdichtingspasta voor het afdichten van metalen schroefdraad verbindingen, eventueel in combinatie met vezels (bv. Hennep). Te gebruiken met en zonder HENNEP, toepasbaar bij installatie van warm- en koudwaterleidingsystemen.

 

TANGIT UNI-LOCK

De universele afdichting voor schroefdraadverbindingen. Bestaat uit een meerdradig nylon koord dat is geïmpregneerd met een siliconenoplossing die de afdichting van metalen en kunststof schroefdraadverbindingen toelaat. Mag direct onder druk worden gezet. Water 7 bar, gas 16 bar.
Toepassingen:
- Voor alle vloeistoffen (behalve koolwaterstof en zuurstof) van -20º tot 130ºC.
- Voor alle gasstoffen (aardgas, butaan, propaan, perslucht).
- Voor alle materialen: PVC-U, PVC-C, PP, PE, staal, koper, gietijzer, messing, RVS, aluminium.
- Alle diameters tot 6”, alle soorten schroefdraadverbindingen - conisch en cilindrisch.
- Trilling- en weersbestendig, corrigeerbaar tot ½ draai, voorkomt speling, schoon.

 

AFDICHTINGSTAPE

P.T.F.E. Tape voor het afdichten van schroefdraadverbindingen. Drukklasse 0,2 (12 m x 12 mm x 0,1 mm).

 

AFDICHTINGSTAPE

PVC Tape: waterdichte tape voor het afdichten en repareren van PVC afvoerbuizen en dakgoten. Klustape: hoogwaardige universele vezelversterkte klustape. Geschikt voor waterdicht afdichten, repareren, beschermen, bevestigen, versterken, fixeren en bundelen. Hecht op vrijwel alle materialen zoals metaal, steen, beton, kunststoffen en hout.

 

AFDICHTINGSPRODUCTEN

Vast en zeker! Vloeibare kunstharsen voor het afdichten en borgen van verbindingen.

 

SILICONENKIT SANITAIR

Hoogwaardige zuuruithardende siliconenkit voor alle uitzettings- en afdichtingsvoegen zowel binnens- als buitenshuis. Bij uitstek geschikt voor sanitaire ruimtes. Kleur: Transparant.

 

SUPERSTRONG MS POLYMEER

Alles afdichten, alles monteren. Reukloze, hoogwaardige en permanente elastische lijm en afdichtingskit met ruim toepassingsgebied. Heeft een uitstekende hechting op vrijwel ieder materiaal. Vervangt en combineert montagelijm, houtlijm, PU lijm, siliconenkit, acrylaatkit, butyleenkit, etc. Uitgeharde Superstrong is UV-bestendig en overschilderbaar. Inhoud 290 ml.
Niet geschikt voor PE en PP

 

GRIFFON EPOXY REPAIR STICK

2-Componenten kneedmassa voor (nood)reparaties van beschadigingen en het dichten van lekken, gaten en scheuren.
- Hecht o.a. op metaal, staal, koper, aluminium, ijzer, zink, PVC, hout, kunststoffen, keramiek, tegels, aardewerk en beton.
- Hecht ook op vochtige ondergrond. Na uitharding (30 minuten) is boren, zagen, schuren en verven mogelijk.
- Hecht niet op PE, PP, nylon en teflon. Krimpt niet, chemicaliënbestendig.
- Bij PVC toepassingen alleen voor afvoer of lage druk gebruiken.
- Schadelijk voor in het water levende organismen

 

WRAP & SEAL TAPE

Wrap & Seal Tape is een vulkaniserende rubber tape op rol voor reparatie van zowel slangen als buizen. Het is zelfs geschikt voor het repareren van luchtslangen. Werkt tot een druk van 7 bar! Wrap & Seal is een UV bestendige rubber tape die uitsluitend aan zichzelf hecht. Er is dus geen plakrand en de tape hecht zich niet aan het materiaal waarop het wordt gebruikt. Hierdoor is Wrap & Seal ook zeer eenvoudig te verwijderen. Door het maken van een inkeping met een eenvoudig mesje kan het snel worden verwijderd. Wrap & Seal is te gebruiken bij temperaturen tussen -18 en +100°C.

 

 

Dit zeggen klanten over ons

9,3/10
FeedbackCompany reviews

Uitstekend 2130 reviews

Wacht a.u.b...