Snelle verzending
Op voorraad? Morgen in huis!
30 dagen geld-terug-garantie
Eenvoudig Bestellen
Bel of Whatsapp: +31 857 737 729

Membraanset voor luchtpomp DY-40/60 + DY-80 (tot 2008) van DongYang

Productinformatie "Membraanset voor luchtpomp DY-40/60 + DY-80 (tot 2008) van DongYang"

Adem Nieuw Leven in Uw Vijver met DongYang Membraanset

Optimaliseer de zuurstoftoevoer in uw vijverbioom met de kwalitatieve Membraanset voor luchtpomp DY-40/60 + DY-80 van DongYang. Essentieel voor iedere vijverliefhebber die iets extra's zoekt voor de luchtpomp.

Productdetails

  • Compatibiliteit: Speciaal ontworpen voor DY-40/60 + DY-80 modellen van vóór 2008
  • Lange levensduur: Ontworpen om de prestaties jaarlijks optimaal te houden
  • Essentiële vervanging: Zorgt voor een constante toevoer van zuurstof naar uw vijver

Belangrijkste voordelen van de DongYang Membraanset

Deze membraanset is niet zomaar een vervangend onderdeel. Het is een cruciale stap om uw vijvermilieu gezond en levendig te houden.

Vragen beantwoord door onze Vijverliefhebbersspecialist

Vraag: Hoe vaak moet ik de membraanset vervangen? Antwoord: Het wordt aangeraden om dit onderdeel jaarlijks te vervangen om een optimale werking van uw luchtpomp te garanderen. Vraag: Is deze set geschikt voor andere modellen of merken? Antwoord: Deze set is speciaal ontwikkeld voor gebruik met DongYang DY-40/60 en DY-80 modellen van vóór 2008 en wordt niet aanbevolen voor andere modellen of merken.

Samenvatting

Kies voor een betrouwbare oplossing met de DongYang Membraanset om uw vijverbewoners van frisse lucht te voorzien. Het regelmatig vervangen van de membraan waarborgt de kwaliteit en levensduur van uw luchtpomp.

De Plus- en minpunten volgens onze Vijverliefhebbersspecialist

  • + Specifiek ontworpen voor DongYang luchtpompen
  • + Zorgt voor efficiënte zuurstoftoevoer
  • + Eenvoudig te vervangen voor jaarlijks onderhoud
  • - Niet compatibel met modellen na 2008 of andere merken

Bevorder de vitaliteit van uw vijver met de Membraanset voor DongYang luchtpompen en ervaar direct het verschil. Een investering die zowel de kwaliteit van het water als de gezondheid van uw vijverbewoners ten goede komt.

Merken "Dongyang"

Dongyang: Krachtige Luchtpompen voor Vijvers en Aquaria

Dongyang, een specialist in luchtpomptechnologie, biedt hoogwaardige en betrouwbare luchtpompen voor zowel vijvers als aquaria. Hun producten staan bekend om hun duurzaamheid, krachtige prestaties en stille werking, essentieel voor het behoud van een gezonde wateromgeving. De luchtpompen van Dongyang zijn ontworpen voor efficiënte zuurstoftoevoer, wat bijdraagt aan de vitaliteit van het aquatische leven. Ze zijn ideaal voor zowel hobbyisten als professionals die op zoek zijn naar robuuste en efficiënte luchtcirculatieoplossingen.

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


17 maart 2024 18:40

Uitstekend

Origineele vervangonderdelen

Product Relatie

Luchtpomp DY-40
Revolutioneer Uw Vijver met de DongYang Luchtpomp DY-40Geef uw vijverleven een krachtige boost met de DongYang Luchtpomp DY-40. Deze betrouwbare luchtpomp, bekend om zijn hoge rendement en krachtige prestaties, is uw sleutel tot een gezonder vijvereosysteem en een dynamisch waterbelevenis.Essentiële Eigenschappen van de DY-40 Type: DY-40 Capaciteit bij 1,2 meter: 2700 liter per uur Capaciteit bij 2 meter: 2400 liter per uur Uitgang: 18 mm Maximale druk: 4,2 meter Verbruik: 37 wattDe Voordelen van DongYang DY-40Laat uw water leven met de DongYang Luchtpomp DY-40, die gestroomlijnde zuurstoftoevoeging biedt voor zowel industriële als medische toepassingen. Vertrouw op 40 jaar kwaliteit en betrouwbaarheid voor uw vijverbehoeften.Vragen beantwoord door onze Vijverspecialist Vraag: Is de DY-40 geschikt voor grote vijvers? Antwoord: Ja, met een capaciteit tot 2700 liter per uur is deze luchtpomp ideaal voor grotere vijvers, waarbij het een gezond en dynamisch ecosysteem ondersteunt. Vraag: Is de luchtpomp moeilijk te installeren? Antwoord: De installatie is eenvoudig. Houd er rekening mee dat de luchtpomp wordt geleverd exclusief verdeelstuk.De Plus- en Minpunten volgens onze Vijverspecialist + Hoge capaciteit, ideaal voor grote vijvers + Eenvoudig maar robust ontwerp, gemakkelijk in gebruik + Olievrij en CE gekeurd; milieuvriendelijk en veilig - Verdeelstuk niet meegeleverd; apart aan te schaffen - Maximale capaciteit neemt iets af bij hogere drukKies voor een gezonde, bruisende vijver met de DongYang Luchtpomp DY-40. Zorg ervoor dat uw waterrijk het gemak en de kracht van DongYang ervaren, al meer dan 40 jaar een symbool van kwaliteit en innovatie. Gun uw vijver de zorg die het verdient met deze topkwaliteit luchtpomp.

€ 112,59*
Luchtpomp DY-60
Optimaliseer Uw Vijver met de Dongyang DY-60 LuchtpompErvaar de kracht van innovatie in vijverluchtpompen met de Dongyang DY-60. Een betrouwbaar, olievrij systeem dat uw vijver voorziet van de essentiële zuurstof boost, waardoor uw vijverleven floreert.ProductdetailsType:DY-60Capaciteit bij 1,2 meter:3600 liter per uurCapaciteit bij 2 meter:2820 liter per uurUitgang:18 mmMaximale druk:5 meterWattage:60 wattBelangrijkste voordelen van de Dongyang DY-60 LuchtpompBevordert een gezonde vijveromgeving door efficiënte zuurstofvoorzieningZorgt voor optimale prestaties, zelfs bij 2 meter tegendrukOlievrij ontwerp betekent een schoon milieu voor uw vijverlevenLangdurige kwaliteit gegarandeerd door 40 jaar ervaring van DongyangVragen beantwoord door onze VijverexpertspecialistVraag:Is de Dongyang DY-60 luchtpomp geschikt voor grote vijvers?Antwoord: Ja, deze luchtpomp is ontworpen om een groot volume water te beluchten, met een capaciteit van 3600 liter per uur bij 1,2 meter diepte.Vraag:Is er een verdeelstuk inbegrepen bij deze luchtpomp?Antwoord: De Dongyang DY-60 wordt geleverd exclusief verdeelstuk, zodat u een verdeelstuk kunt kiezen dat perfect aansluit bij uw specifieke vijverbehoeften.SamenvattingDe Dongyang DY-60 luchtpomp staat met zijn robuuste ontwerp en indrukwekkende capaciteiten garant voor een vitaal vijverleven. Dit is een must-have voor elke vijverliefhebber die waarde hecht aan duurzaamheid, efficiëntie en kwaliteit.De Plus- en minpunten volgens onze Vijverexpertspecialist+Hoog rendement en krachtige luchtstroom voor een gezondere vijver+CE gekeurd voor veilig en betrouwbaar gebruik+Geschikt voor zowel industriële als medische toepassingen-Wordt geleverd zonder verdeelstuk, apart aan te schaffenEen Heldere Vijver begint bij de Dongyang DY-60 LuchtpompBreng uw vijver tot leven met de Dongyang DY-60. Bestel nu en zorg voor de essentiële zuurstof die uw vijver verdient!

€ 122,69*