Keurmerken

TERUG NAAR KLANTENSERVICE    

NIKOI.NL draagt het enige echte keurmerk voor webwinkels: Het Thuiswinkel Waarborg. Om dit keurmerk te mogen dragen moet je als webwinkel aan een keur van eisen voldoen en worden o.m. je financiële gegevens gecontroleerd. Andere webkeurmerken kijken naar je site en misschien of de verbinding veilig is, maar dan houdt het op.

Thuiswinkel waarborg

Thuiswinkel waarborg:
NIKOI.NL is volledig lid en als een van de eersten zijn we ook gecertificeerd lid. Dat is helemaal super. Want dat betekent voor jou als klant dat je er zeker van bent dat je op een betrouwbare en veilige manier online kunt winkelen. Het certificaat wordt niet zomaar afgegeven namelijk. Als winkel moet je echt even 'door de molen'. En niet iedereen komt ook weer uit die molen.

 

-          Je weet met wie je zaken doetJe moet als webwinkel namelijk voldoen aan de strengste eisen op het gebied van wet- en regelgeving en de nieuwe algemene voorwaarden zoals opgesteld door Thuiswinkel.org en de Consumentenbond. Het is dus een super zekerheid voor de online koper! Want:

-          De algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de ConsumentenbondEcommerce Europe Trustmark
-          Veiligheid en privacy
-          Extra bedenktijd: 14 dagen
-          Veilig betalen
-          Onafhankelijke klachtenbemiddeling

Bekijk hier het originele certificaat van ons

Ook zijn wij een Ecommerce Europe Trustmark webshop!

Veiligheid

Veiligheid voorop

Er is veel aandacht in de media geweest over veiligheid bij webwinkels en in het bijzonder de veiligheid van je gegevens. NIKOI.NL is al tijden voorvechter voor extra veiligheid in webwinkelland en we proberen zelf ook steeds gebruik te maken van de nieuwste inzichten en technieken om je, zonder dat je het ziet, de beste veiligheid te geven. Niet alleen de website is hierbij van belang, ook de wijze waarop het gehost is. We zijn erg blij dat zowel media als de Thuiswinkelorganisatie hier meer aandacht op richt en dat het 

Thuiswinkelwaarborg in de nabij toekomst meer en strengere eisen op dit gebied gaat stellen. Ook wij hebben jaarlijks een scan van de stichting en zijn altjd al goed bevonden! Bestel daarom niet zomaar bij de eerste beste website die je tegenkomt. Vaak wordt er geen aandacht besteed aan de veiligheid en liggen jouw gegevens zo op straat!

GECERTIFICEERDE VEILIGE WEBSITE GECERTIFICEERDE MCAFEE VEILIGE WEBSITE  McAfee SECURE-sites bieden bescherming tegen identiteitsdiefstal, creditcardfraude, spyware, spam, virussen en online oplichting Het McAfee SECURE™ keurmerk wordt alleen getoond als de website onze intensieve, dagelijkse veiligheidsscan heeft doorstaan. We testen op mogelijke toegang tot privacy gevoelige informatie, koppelingen naar gevaarlijke websites, ‘phishing’ en andere online gevaren.

SSL secure
Ook al je gegevens en zelfs je vragen worden achter slot en grendel bewaard!
Omdat alles achter een SSL verbinding loopt zullen uw gegevens niet misbruikt kunnen worden. In de praktijk blijkt dat maar liefst meer dan 90% zijn webshop niet goed beveiligd heeft, wij doen hier alles aan!

Niemand heeft dus toegang tot je gegevens en zelfs word al het verkeer van jouw computer naar onze site versleuteld verstuurd. Daarmee is in de vijverbranche de website van NIKOI.NL de meest veilige!

 

Klasse shop

BESLIST.NL ROEPT NIKOI UIT TOT KLASSE SHOP!
Ook op Beslist.nl vind je onze producten terug en wij zijn daar beoordeeld als een klasse shop vandaar dit logo. Dit komt doordat jij ons daar erg goed hebt beoordeeld, totaal onafhankelijk!

Dus wil jij eventueel je ervaring over ons delen als je een aankoop heb gedaan via Beslist.nl dan kan je op de button klikken.

 

Wacht a.u.b...