Snelle verzending
Op voorraad? Morgen in huis!
30 dagen geld-terug-garantie
Eenvoudig Bestellen
Bel of Whatsapp: +31 857 737 729

Bio Filterbacteriën Gel - 1 Liter

Productinformatie "Bio Filterbacteriën Gel - 1 Liter"

Anarex Bio Filterbacteriën is het op moment de meest complete mix van bacteriestammen in Nederland.Anarex Bio Filterbacteriën maken het water schoon op een natuurlijke manier, het zorgt voor een biologische balans en vermindert de opstartproblemen van uw vijver. Daarnaast bevordert het ook een snelle opstart van uw vijver. Het is een vloeibare gelvorm die onschadelijk is voor filters, water, planten en vissen.Kortom, Anarex Bio Filterbacteriën zorgen voor gezonde vissen en voor een gezonde vijver.

Toepassingen

  • Te gebruiken bij een water temperatuur boven de 10ºC.
  • Anarex Bio Filterbacteriën gebruiken na een winterperiode, ná een medicinale behandeling van de vijver en na elke schoonmaaktbeurt/verversing.

Dosering

  • Start dosering: de eerste keer 1 liter per 10.000 liter water.
  • Vervolg dosering: daarna elke maand 0,5 liter per 10.000 liter water.

Gebruik

  • De Anarex Bio Filterbacteriën dienen direct op het filtermateriaal (Japanse matten, sponzen en alle andere filterdragers)te worden aangebracht.
Eigenschappen "Bio Filterbacteriën Gel - 1 Liter"
Inhoud / Gewicht: 1 Liter
Soort: Gel
Toepassing: Onderhoud, Opstart
Merken "Anarex"

Anarex Bio: Natuurlijke Oplossingen voor Vijvergezondheid

Anarex Bio staat bekend om zijn natuurlijke en effectieve producten voor vijvergezondheid en -onderhoud. Hun assortiment, gericht op het verbeteren van de waterkwaliteit en het welzijn van vijverleven, gebruikt milieuvriendelijke ingrediënten. Anarex Bio producten zijn ideaal voor het natuurlijk balanceren van vijvers, het bevorderen van gezonde visgroei en het voorkomen van algen. Ze zijn een favoriet onder vijverbezitters die een ecologisch verantwoorde aanpak waarderen voor een heldere en gezonde vijver.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.