Decoratie

Speciaal Uitgelicht

Categorieën
Uitgelichte producten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

AQUARIUM DECORATIE EN ORNAMENTEN

Creeer door aquascaping jouw eigen unieke sfeer in het aquarium en kies de bijpassende aquarium decoratie

aquascapingBeelden, grotten, scheepwrak, rotsen, achterwanden, kunstplanten, koraal of kienhout. Voor elk type aquarium zijn er verschillende soorten ornamenten verkrijgbaar.
Een speels,eng, sprookjesachtig of juist een natuurlijk aquarium, geen probleem er zijn altijd wel aquariumornamenten in jouw gewenste stijl leverbaar.

 

AQUARIUM ACHTERGROND

Kies bij elke stijl de juiste achtergrond. 

 

POSTER ACHTERWAND VOOR HET AQUARIUM

Voor een natuurlijk uiterlijk kunt u gebruik maken van een poster achterwand. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Op de poster is vaak een onderwaterwereld met planten en vissen afgebeeld zodat het aquarium groter lijkt dan hij in werkelijkheid is.

 

FOAM KUNSTSTOF ROTS ACHTERWAND

rotsachtige achterwanden zijn vaak gemaakt van kunststof of hardschuim en zijn eenvoudig op maat te maken en niet giftig voor planten en vissen.

In opkomst zijn de achterwanden met rotsen en plantwortels die een onderwater biotoop nabootsen voor een natuurgetrouwe omgeving van de vissen.

 

Frozen aquarium finding dory

Met aquariumdecoratie kun je (bijna) elk thema aan je aquarium geven. Zelfs een aquarium met als thema FROZEN of FINDING DORY is te realiseren met de decoratie van Elsa, Anna en Olaf en Dory.

Dit zeggen klanten over ons

9,3/10
FeedbackCompany reviews

Uitstekend 2025 reviews

Wacht a.u.b...