Aquaria

Speciaal Uitgelicht

Categorieën
Uitgelichte producten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

AQUARIUM KOPEN ONLINE

U kunt bij ons ook online een aquarium aanschaffen. Dat is handig wanneer u zelf geen vervoer heeft. De kleinere (nano)aquaria van kunststof kunnen wij met een pakketdienstdienst versturen. 
De grotere en-of aquaria van glas zijn uiteraard zeer breekbaar, wij leveren wij deze enkel op een pallet zodat deze in perfecte staat bij u aankomen. De verzendkosten van een pallet worden hierbij wel automatisch doorberekend.
Houdt u er bij aanschaf van een aquarium rekening mee dat een bijpassend meubel niet standaard is en apart besteld dient te worden. Mocht een meubel of een aquarium onverhoopt niet meer op voorraad zijn dan zullen wij u uiteraard hierover informeren en zoeken wij eventueel samen met u naar een geschikt altenatief.

 

Aquaria in verschillende vormen en afmetingen.

Een aquarium hoeft niet meer rechthoekig of vierkant te zijn. Tegenwoordig zijn aquariums leverbaar in verschillende vormen zodat ze in elk interieur te passen zijn.
Steeds vaker zien we aquaria met een bolle voorkant maar ook ronde aquaria of  in de vorm van een cilinder, of ovale zijn tegenwoordig verkrijgbaar. 

Biorb levert aquaria met een elegant design geschikt voor elk interieur in diverse kleuren en vormen.
De nieuwste generatie LED verlichting en de laatste technieken in aquariumpompen zorgen ervoor dat aquaria steeds meer energiezuinig worden.

 

aquarium plaatsen

Bedenk vooraf goed waar je het aquarium wilt plaatsen. Houd hierbij rekening met onderstaande punten:

 • Lichtval in het aquarium
  Natuurlijk licht is goed maar het aquarium kan beter niet in direct zonlicht staan. Dit veroorzaakt algengroei en veroorzaakt een schommeling van de temperatuur van het water.
 • Aquarium bij de verwarming / radiators /kachels
  Plaats het aquarium niet te dicht bij een radiator van een verwarming. Dit leidt tot grote temperatuursverschillen van het aquariumwater.
 • Elektriciteit bij het aquarium
  Een aquarium heeft electriciteit nodig. Zowel voor lampen, verwarming, luchtpomp en filter. Dit zijn al 4 stopcontacten die je bij de hand moet hebben.
  Gebruik je een verlengsnoer plaats deze dan niet direct onder het aquarium. Bij een kleine lekkage of tijdens onderhoud kan dit al leiden tot kortsluiting.
 • Gewicht van een aquarium
  Wilt u een groter aquarium aanschaffen, let dan op waar u deze plaatst. Het gewicht van een meubel, aquarium, het water en alle decoratie kan al snel oplopen tot enkele honderen kilo's. 

 

leeg aquarium zonder lichtkap of filter voor zelfbouw.

 Ook voor je casco aquarium of leeg aquariumbak kun je bij ons terecht. Wij hebben diverse afmetingen glazen bakken waarmee je zelf aan de slag kunt.

 

 

Dit zeggen klanten over ons

9,3/10
FeedbackCompany reviews

Uitstekend 2025 reviews

Wacht a.u.b...