Snelle verzending
Op voorraad? Morgen in huis!
30 dagen geld-terug-garantie
Eenvoudig Bestellen
Bel of Whatsapp: +31 857 737 729

AP-60 luchtpomp

€ 139,95*

Voor 23.59u besteld, morgen in huis! levering door PostNL (geen levering op zondag) (Geen levering op zondag)

SKU: SC453
Productinformatie "AP-60 luchtpomp"

Revitaliseer uw Vijver met de AquaForte Luchtpomp AP-60

Zorg voor een gezonde en levendige vijver met de AquaForte Luchtpomp AP-60, de energiebewuste en fluisterstille toevoeging aan uw tuinoase.

Productdetails

 • Merk: AquaForte
 • Model: AP-60 Luchtpomp
 • Opvoerhoogte: Max. 3,5 meter
 • Wattage: 38W voor energie-efficiëntie
 • Capaciteit: Max. 4,3 m³/uur
 • Uitgang: 18 mm, inclusief 9 mm slangtule
 • Geluidsniveau: Slechts 38 dB
 • Beveiliging: Interne stop bij versleten membranen

Belangrijkste voordelen van de AquaForte Luchtpomp AP-60

De AquaForte Luchtpomp AP-60 onderscheidt zich door zijn superieure zuurstoffunctie waardoor uw vijver floreert in stilte en duurzaamheid.

Vragen beantwoord door onze Vijverspecialist

 • Vraag: Is de AquaForte Luchtpomp AP-60 ook geschikt voor grotere vijvers?
 • Antwoord: Ja, deze luchtpomp is perfect voor elke vijveromvang met zijn aanpasbare capaciteit en krachtige werking.
 • Vraag: Wat houdt de onderhoud van de AP-60 in?
 • Antwoord: Onderhoud is eenvoudig vanwege de interne beveiliging, wat zorgt voor een langere levensduur en minder frequent onderhoud.

Samenvatting

Kies voor de AquaForte Luchtpomp AP-60 om effectieve beluchting te combineren met rust en energiezuinigheid voor uw vijver.

De Plus- en minpunten volgens onze Vijverspecialist

 • + Zeer energiezuinig
 • + Uitzonderlijk stil met 38 dB
 • + Betrouwbare interne beveiliging
 • - Vereist reguliere controle op slijtage van membranen

Zuurstofrijk Water met een Druk op de Knop

Verrijk uw vijverleven met de AquaForte Luchtpomp AP-60. Bestel nu en ervaar de harmonie van een gezond watermilieu in uw eigen achtertuin.

Videos
Eigenschappen "AP-60 luchtpomp"
Geluidsniveau: Laag
Max. flow: 71 - 80 l/m
Seizoen: Herfst
Soort: Luchtpomp
Wattage: 16 - 45 Watt 
Werkt op elektriciteit?: Ja
Merken "Aquaforte"

AquaForte: Betrouwbare Vijvertechnologie

AquaForte is een vooraanstaand merk in de wereld van vijvertechnologie, bekend om zijn betrouwbare en innovatieve producten. Ze specialiseren zich in alles van vijverfilters en -pompen tot UV-C systemen, gericht op het creëren van gezonde en heldere vijvers. AquaForte staat garant voor kwaliteit en efficiëntie, wat hen een favoriete keuze maakt voor zowel hobbyisten als professionals in vijveronderhoud. Hun producten combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak, wat bijdraagt aan duurzame en effectieve vijverzorging.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Overige producten van Aquaforte in ons assortiment:

AP-100 luchtpomp

€ 159,95*
AP-35 luchtpomp

€ 93,45*
AP-45 luchtpomp

€ 106,35*
AP-80 luchtpomp

€ 158,89*
Hi-Flow Luchtpompset V-20

€ 70,39*
Hi-Flow Luchtpompset V-60

€ 159,49*
Hiblow Baby Luchtpomp

€ 130,25*
Hiblow HP-20 Luchtpomp

€ 250,09*
Hiblow HP-200 Luchtpomp

€ 896,59*
Hiblow HP-40 Luchtpomp

€ 265,20*
Hiblow HP-80 Luchtpomp

€ 338,79*

Product Relatie

Membraanset voor AP-60/80/100
Adem Nieuw Leven in uw Vijver met Aquaforte MembraansetVerrijk de zuurstofvoorziening en de gezondheid van uw vijver met de Aquaforte Membraanset. Ontworpen voor de AP-60/80/100 luchtpomp series, deze set verzekert een constante en efficiënte werking voor een bruisende onderwaterwereld.ProductdetailsMerk:AquaforteCompatibiliteit:Geschikt voor AP-60/80/100 luchtpomp seriesOnderhoud:Eenvoudige installatie voor optimaal onderhoudPrestatie:Waarborgt de maximale efficiëntie van uw luchtpompBelangrijkste voordelen van Aquaforte MembraansetDe Aquaforte Membraanset is de sleutel tot een rijk en gezond aquatisch milieu in uw vijver. Verleng de levensduur van uw luchtpomp en zorg voor de hoogst mogelijke zuurstofopbrengst.Vragen beantwoord door onze VijverliefhebbersspecialistVraag:Hoe vaak moet ik de membraanset vervangen?Antwoord: Afhankelijk van het gebruik raden we aan om de membraanset elke 12 tot 18 maanden te vervangen voor optimale prestaties.Vraag:Is deze membraanset makkelijk zelf te installeren?Antwoord: Ja, deze set is ontworpen voor eenvoudige vervanging, zodat u zelf het onderhoud kunt uitvoeren zonder extra kosten.SamenvattingKies voor de Aquaforte Membraanset om de efficiëntie van uw AP-60/80/100 luchtpomp te behouden. Een essentiële aankoop voor elke vijverbezitter die waarde hecht aan een gezonde vijveromgeving.De Plus- en minpunten volgens onze Vijverliefhebbersspecialist+Specifiek ontworpen voor Aquaforte AP-series luchtpompen+Eenvoudige installatie bevordert zelfstandig onderhoud+Verlengt de levensduur van uw luchtpomp aanzienlijk-Regelmatige vervanging noodzakelijk voor behoud van prestatieEnergiek Water en Gezond Leven: Bestel Nu uw Aquaforte Membraanset!Een goed functionerende luchtpomp is cruciaal voor uw vijver. Maak nu de keuze voor betrouwbaarheid en kwaliteit met de Aquaforte Membraanset. Uw vijver verdient het! Bestel vandaag nog en zorg voor helder en levendig vijverwater.

€ 5,19*