thuiswinkelwaarborg thuiswinkelaward
 

Impermax 25 kilo - Azuurgroen

REVOLUTIONAIRE ONTWIKKELING VOOR DE PROFESSIONELE VIJVERBOUW!Nog nooit was het zo eenvoudig om een vijver te bouwen met een 400% elastische afdichting die bovendien drinkwater gekeurd is.Direct toe te passen op vochtvrije afgesmeerde vloeren en muren of in combinatie met een geotextiel ondergrond direct... meer info
€ 265.00
toevoegen

REVOLUTIONAIRE ONTWIKKELING VOOR DE PROFESSIONELE VIJVERBOUW!

Nog nooit was het zo eenvoudig om een vijver te bouwen met een 400% elastische afdichting die bovendien drinkwater gekeurd is.
Direct toe te passen op vochtvrije afgesmeerde vloeren en muren of in combinatie met een geotextiel ondergrond direct in de grond te gebruiken! Impermax wordt in 2 lagen van contrasterende kleuren aangebracht om een goede dekking te garanderen.

Verbruik: 2 kg/m² om een membraandikte te krijgen van ten minste 1,4 mm - 1,9 mm.

Kenmerken:
Hoogwaardig vloeibaar membraan, gebaseerd op een enkelvoudig component Polyurethaan. Hoge elasticiteit (400%) - overbrugt scheuren en barsten en verschuivingen in ondergrond. Ideaal voor het waterdicht maken van (zwem)vijvers, zwembaden, watertanks, kanalen, terrassen, balkons, baden, etc. Sneldrogend, zelfs bij lage temperaturen. Hecht niet op PE/PP.

Droogtijd:
in de winter 12-24 uur, in de zomer 4-6 uur.


VOORDELEN:

  • Economisch en eenvoudig te gebruiken, geeft een naadloos, doorlopend membraan dat zich helemaal aanpast aan het oppervlak.
  • Extreme mechanische en chemische eigenschappen.
  • Gecertificeerd volgens EEC Directive 98/83/CE, zodat het zelfs in contact mag zijn met drinkwater voor menselijke consumptie.
  • Dit membraan kan eenvoudig worden toegepast op plaatsen die voor andere systemen moeilijk toegankelijk zijn.
  • IMPERMAX kan zelfs bij lage temperaturen en in relatief vochtige omstandigheden.
  • Heeft geen mix of speciale primers nodig (het product bestaat uit één component). Voor vochtige of gladde ondergrond zijn er speciale primers verkrijgbaar om toch te kunnen werken. Verdikkingsmiddel is handig voor verticale oppervlakten zoals muren.
    Humidity Primer voor vochtige ondergrond is een 2 componenten product (2 blikken).

Aantal kilogram per vierkante meter: 2